LeenAzi Sambal Kicap: Ber "Ikan Bakar" di hari cuti

Wednesday, April 08, 2015

Ber "Ikan Bakar" di hari cuti

Harini nak share resepi #Ikan bakar...Menu hujung minggu. Dalam sebulan mesti kami akan buat sekali atau 2 kali..seronok...ratah ikan..aku ni memang suka ikan, jadi tak ada masalah nak habiskan, sure habis punyalah...

Nak kata susah tak juga..pada aku resepi ni sedang-sedanglah..yang penting hasilnya sehingga menggigit jari...Awesome!!!

Delicious kata Raihan..

Makan dengan nasi panas..perah limau kasturi atas tu...sayur pulak kita buat kangkung goreng belacan, telur dadar sikit..kalau rajin buat pulak tomyam seafood...mantapppppp.


Tak payah ke gerai aweee siam, buat sendiri, masak sendiri lagi berbaloi dan puas hati..

Pastu santai tengok movie..pastu naik pulak lemak-lemak yang mewah, pastu mengadu pulak  dah gemuk, baju tak muatttt...hahahaha...;p

I don't care..janji hati senang, suami kenyang, anak kenyang..dulu muda-muda puas dah diet, macam-macam fashion baju dah pakai..makan oat jer hari-hari nak kurus punya pasal....right now just maintain to be healthy sudah..petang-petang gardening, cangkul sikit-sikit, main twister kejap,  keluar peluh, oklah tu..sihat!!

dulu, dah share dah resepi ni kat fb,,so now update dalam blog pulak ya...


Mehlah cuba.....
Post a Comment

SPONSORED BY NUFFNANG

New story