LeenAzi Sambal Kicap: Minyak wangi untuk anak

Friday, March 20, 2015

Minyak wangi untuk anak

Ini adalah minyak wangi pertama Raihan..Setiap hari sebelum pergi school, Raihan akan mandi dulu...bila dia tengok mama dia bersiap, pakai minyak wangi..dia pun sibuk nak juga, siap angkat tangan suruh spray kat ketiak dia..kalau tak dapat "ibarat murai dicabut ekor"..hahahaha
 Bila umur dah masuk 3 tahun ni dah pandai bergaya..baju pergi school pun nak pilih sendiri..



Hampir separuh minyak wangi Diesel papa dia Raihan pakai..aduhaiii anak...

Pada satu hari,  kebetulan kawan sekerja aku promote minyak wangi ..botolnya comel-comel...geram aku tengok..Haruman Luqman, maka dengan sepantas kilat aku sambar 2 botol (RM6 sebotol)...satu untuk raihan, satu lagi untuk aku....kita supportlah kawan-kawan nak berniagakan..skali jalan dia minta aku tolong promote kat blog aku ni...

Bau minyak wangi ni tak keras...sesuai sangat  untuk Raihan yang masih kecil..Hari-hari semangat nak pergi school, tak payah dipaksa..

Kalau balik school tu menyengih sampai ke telinga..happy sangat..

Kalau berminat boleh terus direct kat dia yer heheheh...aku tak jual.. tolong kawan-kawan jer..
Faizol : 01131735105
Kat bawah ni ada snapshot kelebihan minyak wangi ni..bukan sekadar wangi..

Apa pun, yakinlah semua pertolongan datangnya dari Allah, kita manusia hanya berusaha..











Post a Comment

SPONSORED BY NUFFNANG

New story