LeenAzi Sambal Kicap: Kelahiran Permata Hatiku ~ Maljlis Cukur Jambul Nabil Raihan

Thursday, March 05, 2015

Kelahiran Permata Hatiku ~ Maljlis Cukur Jambul Nabil Raihan

Inilah permata hatiku Nabil Raihan..pengarang hati jantung kalbu..semua yang kami usahakan adalah untuk masa depan dan keselesaan dia, semoga dia menjadi anak yang soleh, berakhlak mulia dan menghormati orang tu serta yang paling utama, berguna pada agama,bangsa dan negara.Amin.

Majlis yang cukup sederhana tetapi meriah...

Sehabis jer berpantang 44 hari..terus buat majlis Akikah di Tapah Road.. Alang-alang masih dalam maternity leave ..so buat skali lah..


Ramai yang datang meraikan majlis akikah Raihan ni..insan yang penuh dengan kasih sayang disekelilingnya..Alhamdulillah...Raihan sekarang membesar dengan sungguh cepat..hampir tak perasan dia sudah pun masuk umur 2 tahun 7 bulan pada saat coretan ini ditulis..Syukur kepada Allah S.W.T.  

 Kalau perasan..kulit raihan gelapkan..ni adalah kesan kena letak bawah lampu dek kerana kuning..tapi now dah oklah sikit...x lah segelap dalam gambar tu..hikhikhik

Siapa x sayang anak...dialah nyawa, dialah penglipur lara..Dulu sebelum dapat anak, susah nak faham perasaan seorang ibu..but know..i'm so touching tau kalau kes-kes melibatkan bayi,kanak-kanak...ini semua kuasa Allah, anugerah dariNya untuk merasai nikmat dikasihi dan mengasihi..
 Bayi..wangi sentiasa..bau yang sentiasa maniss..segar jer...tapi kalau dah besar sikit...bau asyemmmm

Atok Jak cukur sikit rambut Raihan yer
Opah pulak nak cium Raihan..Raihan adalah cucu sulong keluarga suami dan juga cucu ke-4 keluarga I , but all boyzzz..Tok Jak x da cucu perempuan lagi at this moment..hikhikhik


Tadaaaaaaaaa....saya dah botak...gambar ni diambil selepas sahaja majlis akikah tu selesai..mama dan papalah orang yang membotakkan kamu wahai anak..hahahahaha..


Post a Comment

SPONSORED BY NUFFNANG

New story