LeenAzi Sambal Kicap: Bestday cake anak

Friday, June 05, 2015

Bestday cake anak

Seperti biasa aku akan membaking 2 bulan sekali untuk Raihan...sebabnya school akan celebrate birthday student lain 2 bulan sekali..si Raihan ni pulak suka menyentil nak potong cake jugakkkkk. Kalini untuk birthday bulan 5 & 6 punya..

So this time he request ball and spiderman cake..layannnnn.. yang bestnya kami sama-sama membaking. Start dari aku kumpul barang,membaking dan mendeco Raihan akan duduk kat dapur ngan aku..teman aku buat kek dia..sibuk sangat nak "menolong"..spending time dengan Raihan kat dapur..anak sorang bolehlah layan..kalau dah berderet rasanya tak larat jugaklah aku...

Post a Comment

SPONSORED BY NUFFNANG

New story