LeenAzi Sambal Kicap: Birthday Boy 3 Tahun

Wednesday, September 23, 2015

Birthday Boy 3 Tahun


Bismillah...Alaihai..rindunya...lamanya....



Rindunyaaaaa pada blog aku ni...dah bersawanggggg!!!!...and now baru ada time nak menaip..but this time tak boleh panjang lebar..cukup mana yang ada, mana yang terlintas difikiran..hobi yang
tergendala dek kerana tugas yang setiasa berlambak..huhuhuh....

Ok, harini nak cerita kisah Birthday Raihan yang ke-3 tahun..besar dan bujang mama..petah bercakap dan yang penting membesar dengan sihat dan cergas.





Dek kerana tahun ni adalah tahun "menyimpan"..so mama dan papa tak boleh bawa Raihan terbang naik belon..kita raikan di Malaysia ajer..kalau tiap tahun melancong mau koyak kocek dibuatnya..

Seperti biasa, kek 3 tingkat khas mama buat untuk anak mama nih..bake sendiri so the cost pon tak besar..carrot cake ni untuk celeb kat school, manakala mama bake lagi satu untuk bawa ker Shah Alam celeb dengan pakcik2nya pulak..Fondant cake (Cars)..also mama bake & deko sendiri...bukan untuk makan sangat punn..just untuk suka2 tiup lilin..



I'm happy for you my son, even balik kerja penat terus buat kek..tapi puas hati sebab buat sendiri, air tangan sendiri dan..yang penting...jimat!

Semoga Allah terus melindungi dan memelihari anak mama ini dari segala dugaan syaitan, menjadi anak yang soleh dan berguna pada agama dan negara. Amin.
Post a Comment

SPONSORED BY NUFFNANG

New story